از اولین نفراتی باشید که پیشنهادهای ویژه ما را دریافت می کنید.

دنج محصول جدید دنیته راه حلی نو برای کار و ملاقات در رویدادها و محیط های شلوغ

خبرگزاری دانشجو

مبلمان اداری خود را با شیوه نوین «استارت‌آپ دنیته» نصب کنید/ تحویل مبلمان در جعبه‌های کارتنی به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ با پیشرفت علم و تکنولوژی و لزوم صرفه جویی در وقت و انرژی، شرایطی را پیش می‌آورد تا نیروی جوان با اتکا به علم و خلاقیت محصولاتی را به مشتریان خود ارائه کند ...

۱۴ بهمن ۱۳۹۷

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ با پیشرفت علم و تکنولوژی و لزوم صرفه جویی در وقت و انرژی، شرایطی را پیش می‌آورد تا نیروی جوان با اتکا به علم و خلاقیت محصولاتی را به مشتریان خود ارائه کند که علاوه بر کیفیت و زیبایی، مقرون به صرفه و سهل الوصول باشد.

مهرداد و مسعود آقابیک دو برابر خلاق و کارآفرین هستند که از سه سال پیش استارت آپ و برندی در حوزه تولید مبلمان اداری با نام دنیته به معنای خرسند راه انداخته‌اند.

مهرداد آقابیک در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص نوع فعالیت استارت آپ دنیته اظهار کرد: ما یک استارت آپ تولید کننده بدون سیم، برق و دوشاخه هستیم و به طور مستقیم محصول را تولید کرده و به دست مشتری می‌رسانیم.

وی افزود: کار اصلی ما تولید مبلمان اداری است. ما در این استارت آپ یکسری محصولات مبلمان اداری که از قبل بوده را با روش نصب صحیح و راحت‌تر تولید کرده‌ایم.

کارافرینان استارتاپی
آقابیک ادامه داد: این مبلمان‌ها از هم جدا هستند و به صورت بسته بندی در یک کارتن قرار می‌گیرند؛ مشتری به راحتی می‌تواند آن را نصب و از آن استفاده کند.

وی تصریح کرد: ما سعی کردیم که خلاقیت و نوآوری در محصولاتمان داشته باشیم و استقبال خوبی نیز از این محصولات شده است.

آقابیک درخصوص نحوه نصب این محصولات گفت: قطعات مختلف این مبلمان به همراه پیچ و مهره در یک جعبه قرار می‌گیرد و سپس خود مشتری پس از دریافت سفارش و باز کردن جعبه می‌تواند به کمک راهنمای نصب به راحتی آن را سرهم کند.

وی افزود: البته اگر تعداد سفارش بیشتر از حد معمول باشد کار نصب را خودمان انجام خواهیم داد، اما به طور کلی مشتری در هر ساعتی از شبانه روز می‌تواند به صورت آنلاین سفارشات خود را در سامانه ثبت و در هر کجای ایران که باشد آن را دریافت نماید.

آقابیک ادامه داد: فعلا محصولات تکی ما به این شکل به فروش می‌رسد، اما به دنبال آن هستیم تا میز و مبلمان‌هایی با ابعاد بزرگتر را نیز به همین روش در جعبه قرار دهیم و به دست مشتری برسانیم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا محصولات شما نمونه مشابه دارد یا خیر و چه مزیتی نسبت به نمونه های مشابه دارد، تصریح کرد: این محصول نمونه های مشابه دیگری دارد اما ما سعی کرده‌ایم علاوه بر سهولت نصب، جذابیت و سفارش آنلاین را به کارمان بیافزاییم.

آقا بیک درخصوص این که بزرگترین چالش و مشکل این استارت آپ از آغاز تا به امروز چه بوده، تاکید کرد: در واقع هیچ مشکلی نداشتیم یا اگر بخواهم بهتر بگویم اگر قرار بود به دنبال مشکل باشیم همه چیز مشکل خواهد بود، مشکلات همیشه هست، اما ما زندگی خودمان را می‌کنیم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا گرانی هم تاثیری در کار شما نداشته است؟ خاطرنشان کرد: راستش را بخواهید این‌ها دیگر مشکل نیست یک روش زندگی است؛ در ایران و در شرایط کنونی فقط باید با همه چیز کنار آمد و نمی‌توان مشکل را حل کرد در واقع مسئله‌ای نیست که در ایران من یا امثال من بخواهند آن را حل کنند فقط مجبوریم با آن‌ها کنار بیاییم.

خبرگزاری دانشجو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقاله های ویژه