برای ارتباط با کارشناسان دنیته، تا تاریخ ۴/۱/۱۴۰۲ از طریق واتس آپ اقدام فرمایید |
طبق گفته های هانس نوبرت ، رهبر تجربیات خلاق دیجیتال در معماری “مرحله بعدی معماری ، به سمت ایجاد مکانهایی با طراحی فضاهای کاربر محور ، دارای نوآوری باز و بسیار سازگار با محیط زیست پیش می رود ، محیط های کاری که به صورت واقعی در طی زمان برای تکامل مداوم ، پایداری بیشتر و عملکردی یاد گیرنده طراحی شده اند حرکت می کند ” .
در سال ۲۰۱۹ احتمالاً تمرکز بیشتری روی تجربیات شخصی کارمندان خواهد بود و این موضوع رویکردهای روانشناختی بیشتری برای طراحی خواهد داشت . نوآوری های دیجیتالی همچنین به تغییر عادات کاری ، به ویژه با مجازی تر و جهانی تر شدن ادامه خواهند داد . بنابراین امسال ما یک نگرش کلی داریم و به تصویر بزرگتری نگاه می کنیم ؛ همه روندهای زیر به هم مرتبط هستند و همه آنها بر یکدیگر تأثیر می گذارند . در حالی که ما نمی توانیم همه چیز را پیش بینی کنیم ، می توانیم بر اساس تحقیق ، مشاهده ، تجربه و بحث و گمان ، حدس های آگاهانه ای بزنیم . در اینجا 8 مورد از روندهای برتر در طراحی محیط کار از نگاه ما ، برای سال 2020 آورده شده است :
شرکت های پیشرو قرن بیست و یکم مانند گوگل و فیس بوک ، کل سازمان خود را بر اساس تجربیات کارمندانشان بنا می کنند ، و مدیران ویژه ای را برای نظارت بر این تجربیات قرار می دهند . نکته مهم در اجرای یک فضای کاری موفق تجربی ، بررسی نیازهای هر کارمند و طراحی فضاها و روشهای کاری است که این نیازها را به معنای واقعی برآورده سازد .
اتخاذ یک رویکرد روانشناختی برای طراحی محیط کار بسیار مفید است زیرا ” کارکنان تجربه کار خود را با تصور کار در جای دیگر ، قضاوت می کنند ” . طراحی خوب منجر به ایجاد نیروی کار شاد می شود و نهایتا منجر به افزایش بهره وری در سازمان می شود .
تعداد فزاینده ای از شرکت ها در فضاهای کار اشتراکی نیز جایی را برای خود اجاره می کنند . به نوعی میتوان گفت که دیگر این محیط ها فقط برای فریلنسر ها و استارتاپ ها در نظر گرفته نمی شود . اگر مطالب اخیر ما در بلاگ دنیته را دنبال کرده باشید ، ما اخیرا در مورد طراحی فضاهای کاراشتراکی و مبلمان اداری استفاده شده در این محیط ها ، بسیار صحبت کرده ایم . دلیل صحبت زیاد ما این است که تعداد بیشتری از شرکت ها در ایران و جهان در حال استفاده و یا انتقال به فضای کار اشتراکی هستند .
به همین ترتیب مدل کار مشترک ( cowork ) رو به افزایش چشم گیری گذاشته است و شرکتهای گسترده تری از انواع کارآفرین های نوپا ، شروع به حرک به این سمت کرده اند . شرکتهای بزرگ امروز دوست دارند ترکیبی از دفاتر “اصلی” را در اختیار داشته باشند ، دفاتری که برای بلند مدت آنها را اجاره کنند و برای ” انعطاف پذیری” محلی را هم در یک فضای کار اشتراکی اجاره کرده اند . این کار در مواقع ضروری به آنها اجازه می دهد تا چابک بمانند ، تیم ها را برای هر پروژه جدید سازماندهی مجدد کنند و هزینه ها را به حداقل برسانند .
در خصوص طراحی بیوفیلیک و دکوراسیون گیاهی در این مقاله از دنیته بیشتر بخوانید: طراحی بیوفیلیک در فضای اداری
فناوری به ما امکان می دهد تا در هر کجا که هستیم ، اطلاعات بیشتری را به اشتراک بگذاریم ، این امر باعث می شود دنیای مجازی گسترده ای ایجاد شود . یکی از مزایای بزرگ این محل کار دیجیتال جدید این است که افراد در سراسر دنیا می توانند با هم همکاری کنند و می توانند فوراً ایده های جدیدی را مبادله کنند . یادگیری از یکدیگر همان چیزی است که اکنون در جهانی شدن وجود دارد .
گرد آوری و ترجمه : تیم محتوا دنیته
دیدگاهتان را بنویسید